Snel Projectservice

Over Snel

DSC07225

Groep personeel gezocht? SNEL staat voor je klaar

Heb je op korte termijn een groep personeel nodig? Dankzij jarenlange ervaring en een groot netwerk weten wij wat jouw bedrijf nodig heeft. Wat de vraag ook is: we gaan geen opdracht uit de weg. Ons team is SNEL, efficiënt en altijd bereikbaar.

SNEL Projectservice richt zich volledig op het leveren van groepen tijdelijk personeel voor grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan een winkelverbouwing maar ook bouwprojecten en alle andere klussen binnen je bedrijf waar je SNEL mensen voor nodig hebt. Heb je per direct personeel nodig? Ook dat is geen enkel probleem bij SNEL.

Onze geschiedenis

SNEL Projectservice is ontstaan uit SNEL Uitzendbureau. Ons uitzendbureau is in 2014 opgericht door Justin Wieringa, een jonge ondernemer met ruime ervaring in de uitzendwereld. Dankzij veel opdrachten in de Eemshaven is SNEL in korte tijd flink gegroeid.

Inmiddels heeft SNEL meerdere vestigingen. We hebben ook een nieuwe vraag in de markt gesignaleerd: veel bedrijven zoeken tijdelijk extra personeel voor kortlopende projecten. Zij hebben dus per direct extra personeel nodig en vaak maar voor een paar dagen. Die groep bedrijven blijkt zo groot, dat wij ze gerichte aandacht willen geven.

 Daarom is SNEL Projectservice opgericht: volledig geconcentreerd op het leveren van groepen personeel
voor tijdelijke projecten op korte termijn.

DSC07192
IMG 0219

In 2018 is Stefan Bos bij ons team gekomen. Hij heeft SNEL Projectservice in het leven geroepen, welke momenteel ad hoc grote groepen personeel door heel het land levert in meerdere sectoren. Zo zijn we veelal actief binnen de retail montage en demontage en Sitecrew (opbouw en afbouw bij evenementen). Maar elke sector is welkom bij SNEL!

Ons team

SNEL 10

Justin Wieringa

Eigenaar

Planning & Personeel

dd677443f892a1159773f9fcc97ed586766b46be

Stefan Bos

Eigenaar

Sloop- en demontagewerk

SNEL 11

Aysha van der Wenden

Administratie

Administratie

IMG 1492 j scaled 1

Alex van der Laan

Finance & Control

Finance & Control

WhatsApp Image 2022 08 29 at 2.01.58 PM

Christian Hanenburg

Planning

Planning