Werken bij Snel

Op zoek naar flexibel, afwisselend werk? Dan ben je bij Snel projectservice aan het goede adres! Wij bieden flexibel werk door heel Nederland in onder andere de evenementen branche, horeca, schoonmaak en Retail montage en demontage. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld nog studeert en zelf wil bepalen wanneer je wat extra verdient.

We willen je graag beter leren kennen! Bel ons direct even op of schrijf je hieronder in, dan bellen we jou!

Aan de slag als ZZP’er?

Bij Snel Projectservice werken we veel op basis van projecten. Als werknemer zit nergens aan vast en werkt wanneer jij dat wil. Daarom zijn wij ook de perfecte partner voor ZZP’ers. Wij helpen jou aan klussen wanneer je zelf even zonder zit, of tijd over hebt tussen twee eigen klussen. Zo hoef je nooit onnodig thuis te zitten en inkomsten mis te lopen.
Ben je ZZP’en en op zoek naar extra klussen? Neem dan contact met ons op en wie weet kun je via ons aan de slag!

Opleidingen

Wil je je verder ontwikkelen? Snel projectservice helpt je aan de juiste opleidingen en trainingen om het werk te kunnen doen dat bij jou past. Wij hebben bijvoorbeeld al vele werknemers geholpen hun VCA-veiligheidsdiploma te halen om in risicovolle omgevingen aan de slag te kunnen. Hiernaast begeleiden we werknemers bij het halen van heftruckcertificaten, GPI-certificaten, SIR-certificaten en SVH-certificaten.