Schoonmaak

Snel projectservice is de specialist in het flexibel uitzenden van personeel door het gehele land. Wij begrijpen dat aantallen nooit echt vast staan en dat u op en af wil schalen waar nodig. Of u nu 1 iemand nodig heeft of 100, wij zorgen dat u op ieder moment het juiste personeel hebt. Ons personeel is getraind om snel, zorgvuldig en met oog voor detail aan het werk te gaan. Of u nu zoekt naar ervaren krachten met een bak kennis of naar mensen met een ‘kop ervoor en gaan mentaliteit’, wij leveren direct inzetbaar en gemotiveerd personeel.

Industrieel reinigen

Een schone werkomgeving is in de inductie van groot belang. Onze medewerkers helpen bij het schoonmaken van onder andere leidingen, tanks, systemen en installaties. Efficiëntie, veiligheid en hygiëne zijn hierbij onze kernwaarden. Voor grondige industriële schoonmaak is heel wat expertise nodig. Ons personeel beschikt over VCA-diploma’s en volgt opleidingen waar nodig, zodat de reiniging veilig en secuur verloopt. Wij zijn flexibel in onze werkuren, zodat het productieproces niet verstoord hoeft te worden.

Certificering

Snel projectservice zorgt voor alle juiste certificaten en diploma’s. Wij begeleiden de medewerkers en leiden op waar nodig. Wij beschikken over een ruime pool aan personeel met VCA-diploma’s, die veilig, hygiënisch en met de juiste kundigheid aan de slag kunnen. Medewerkers in de industriële schoonmaak beschikken over SIR-certificaten. Tevens werken wij in overeenstemming met de ISO14001 richtlijnen, aangaande milieumanagement en duurzaamheid.

Kantoorschoonmaak

In een schone, frisse werkomgeving wordt harder gewerkt, dat snapt Snel projectservice als geen ander. Hiernaast is de verzorging van uw bedrijf uw visitekaartje voor gasten, werknemers, cliënten en bezoekers. Daarom is professionele kwaliteit van belang bij kantoorschoonmaak. Wij gaan efficiënt, alert en klantgericht te werk, voor het beste resultaat. Onze gastvrije schoonmaakmedewerkers geven een positieve ervaring aan uw medewerkers, waardoor er een prettige, opgeruimde werkomgeving gecreëerd kan worden. Wij schromen niet voor maatwerk en denken graag met u mee om uw bedrijf zo efficiënt mogelijk schoon te houden.

Vastgoed schoonmaak

Een prettig en gezonde leefomgeving is van belang voor ieder mens. Met de professionele schoonmaakdiensten van Snel projectservice komt uw woning tot zijn volledig potentieel en deze zal daardoor aantrekkelijker zijn voor kopers of huurders. Wij bieden essentiële ondersteuning aan makelaars, verhuurders, eigenenaren en vastgoedbeheerders door een betrouwbare schoonmaakservice te bieden, of het nou gaat om het verkoop klaar maken van een woning of schoonmaakdiensten bij korte of lange termijn verhuur. Snel projectservice denkt verder dan alleen de onderhoudsdosis en is ook in te zetten voor zaken als vloerenonderhoud, gevelreiniging, calamiteiten schoonmaak en klein technisch onderhoud. Ook bij de ontwikkeling van vastgoed kunnen wij voorzien in bouwopruimers en bouw- en opleverschoonmaak.

Schoonmaak recreatiesector

Flexibele en efficiënte planning zijn van groot belang bij de schoonmaak in de recreatiesector. Laat dit nu net een van de grote krachten van Snel projectservice zijn. Wij houden korte lijntjes en gaan SNEL, secuur en zorgvuldig te werk, op ieder gewenst tijdstip. Hiernaast zijn onze medewerkers vriendelijk en gastvrij, waardoor uw gasten een ontspannen totaalbeleving kunnen hebben. Wij zorgen ervoor dat alle vakantiewoningen, bungalows, kamers, appartementen, ontvangstruimtes en vergaderruimtes spik en span zijn, want in een schoon en opgeruimd park kunnen vakantiegangers ultiem genieten.

Evenement schoonmaak

Snel projectservice biedt professionele, flexibel inzetbare teams voor elk soort evenement. Of het nu een beurs, festival, sporttoernooi, feest of kermis is, wij zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt en uw bezoekers geen last hebben van vieze toiletten, overvolle prullenbakken of rondslingerend afval. Ook achteraf zorgen we dat de boel weer spik en span is en dat aan alle reinheidsnormen wordt voldaan. Wij zijn flexibel ingesteld, 24/7 bereikbaar en begrijpen als geen ander dat er vaak SNEL moet worden kunnen geschakeld.

Weten wat Snel Projectservice voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter of geef ons een belletje, dan heeft u SNEL een antwoord.