Wie zijn we

SNEL Projectservice is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar grote groepen personeel voor kortlopende projecten in de Retail. Dankzij ruime ervaring en een uitgebreid netwerk kan SNEL tijdelijk personeel met spoed aan het werk zetten. Of je nu 5 of 50 mensen nodig hebt: bij ons kun je terecht.

Bij Snel Projectservice zijn we van vele markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in hard werken en dat doen we in de meest flexibele vorm: door het hele land, op elk moment en met elke groepsgrootte. Hierdoor zal je ons vooral terugvinden in de schoonmaak, bouw, Retail montage en demontage en de evenementen branche.

Wij hebben een unieke kracht om groepen personeel te leveren voor tijdelijke projecten op korte termijn. Onze telefoon staat altijd aan en geen uitdaging is ons te groot!

Ons team

dd677443f892a1159773f9fcc97ed586766b46be 1024x683 1

Stefan Bos
Eigenaar
Waar het voor jou ophoud is voor mij de uitdaging begonnen. Sinds 2018 ben ik samen met Justin begonnen met het opbouwen van Snel Projectservice en daar heb ik veel plezier aan! Daarnaast kun je mij vinden bij stichting World Wide Missions en reis ik de wereld over!
samen met mijn geweldige vrouw woon ik in Slochteren. Ondernemen is mijn passie en geloof mijn fundament. Begin over één van beide zaken en je bent voorlopig niet van me af!

06-83193922
[email protected]

SNEL 10 1024x682 1

Justin Wieringa
Eigenaar
Wanneer ik niet in m’n kantoor ben neemt Zorro (Pomsky, kruising Husky en Pomeriaan) mijn zaken waar. Samen gaan we geen opdracht uit de weg, steken we de handen uit de mouwen en lopen graag een tandje harder. Heb je last minute een groep mensen nodig? Een avontuur buiten de landsgrenzen? We gaan de uitdaging voor je aan!
Meer persoonlijk: ik woon samen met m’n vriendin in Spijk. Met vrienden ga ik graag op pad of kijk ik een potje voetbal in de Euroborg. M’n leven heb ik prima op orde, ik buffel voorlopig nog even vrolijk verder. Work hard, play harder.

06-82667207
[email protected]

WhatsApp Image 2022 08 29 at 2.01.58 PM

Christian Hanenburg
Planning
Mijn naam is Christian Hanenburg, ik ben geboren en getogen in het Uithuizermeeden. Ik ben begonnen bij SNEL als uitzendkracht en heb hierbij ook verschillende certificaten gehaald en veel mogelijkheden gekregen om door te groeien in de dingen die ik leuk vind om te doen. Ik ben nu werkzaam als planner voor Snel Projectservice en doe dit met veel plezier. Ik vind de uitdaging om de planning rond te krijgen erg leuk en vind het fijn om elke dag contact te hebben met mensen,
medewerkers en klanten.

Planning
06-11841565
[email protected]

Wat ze zeggen over Snel projectservice