Bouw

Extra handen nodig? Snel Projectservice heeft ze! Wij beschikken over hardwerkende jongens die zelfstandig aan de slag kunnen als bouwopruimers en beschikken over VCA en GPI-diploma’s. Zo blijft de werkplaats netjes en is de klus in een mum van tijd geklaard. Wij leveren reeds bouwopruimers in de Retail montage/demontage, bij nieuwbouwprojecten en op verschillende bouwplaatsen door het gehele land. Snel projectservice lost uw personeelstekort op met snelle, gecertificeerde bouwopruimers, die zorgen dat het bouwterrein schoon en opgeruimd blijft, zodat er effectief en veilig gewerkt kan worden. Onze vaste pool bouwopruimers kunnen direct beginnen, of het nu gaat om een langdurig project of een spoedklus.

Bouwopruimers

Veiligheid en een opgeruimde werkomgeving gaan hand in hand op de bouwplaats. Snel projectservice levert u zelfstandige, bekwame bouwopruimers, die hard kunnen werken en uw vakmannen ontzien, zodat de klus effectief, snel en veilig geklaard kan worden. Of het nu gaat om twee extra handen of een grootschalig project waar vele handen licht werk moeten maken: wij hebben een vaste pool bouwopruimers klaar staan, die met de juiste kennis en een stevige aanpakkersmentaliteit de werkplaats opgeruimd en veilig houden.

Certificering

Snel projectservice zorgt voor alle juiste certificaten en diploma’s. Wij begeleiden de medewerkers en leiden op waar nodig. Wij beschikken over een ruime pool aan personeel met VCA en GPI-diploma’s, die veilig en met de juiste kundigheid aan de slag kunnen.

Bouw- en oplever schoonmaak

Bouwproject klaar of tussentijdige bezichtigingen? Wij zorgen dat het pand er spik en span uitziet! Met behulp van de professionele schoonmaakmedewerkers van Snel projectservice komt uw woning tot zijn volledig potentieel en deze zal daardoor aantrekkelijker zijn voor kopers of huurders. Wij bieden essentiële ondersteuning aan makelaars, verhuurders, eigenenaren, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven door de puntjes op de i te zetten en uw vastgoedproject veilig, schoon en fris op te leveren.

Bouwplaats inrichters

Bij het inrichten van een bouwplaats komt veel werk kijken. Een goed ingerichte bouwplaats zorgt dat er veilig en effectief kan worden gewerkt; het versnelt het bouwproces, voorkomt vertragingen en zorgt daardoor uiteindelijk voor hogere winstmarges. Snel projectservice levert de handen die ervoor zorgen dat de inrichting van de bouwplaats soepel en snel verloopt.

Weten wat Snel Projectservice voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter of geef ons een belletje, dan heeft u SNEL een antwoord.