Evenementen

De wereld van evenementen en festivals zit vol afwisseling en dynamiek. We realiseren ons dat als geen ander. Onze werknemers hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zijn echte aanpakkers. Snel projectservice beidt betrouwbare teams van harde werkers, die op elk moment inzetbaar zijn en beschikken over de juiste ervaring. Wij zijn de specialist in het flexibel uitzenden van personeel door het gehele land. Wij begrijpen dat aantallen nooit echt vast staan en dat u op en af wil schalen waar nodig. Of u nu 1 iemand nodig heeft of 100, wij zorgen dat u op ieder moment het juiste personeel hebt.

Sitecrew

De sitecrewmedewerkers van Snel Projectservice ondersteunen onze klanten op locatie met allerlei hand- en spandiensten. Ze zijn vaak een aanspreekpunt en belangrijke schakel tussen de locatie en het productieteam dat het evenement voorbereid. Onze sitecrew zorgt ervoor dat de gehele infrastructuur van de site, zowel het publieksgebied als de backstage, wordt ingericht volgens het draaiboek. Flexibel inzetbaar voor het zetten van hekken, het bouwen van ingangsconstructies en barriers tot het oplossen van ad-hoc problemen. Sitecrew is onmisbaar voor het realiseren van een succesvolle show, festival of event en wij helpen u daar graag mee op weg!

Certificering

Snel projectservice zorgt voor alle juiste certificaten en diploma’s. Wij begeleiden de medewerkers en leiden op waar nodig. We beschikken over een ruime pool met medewerkers met SVH-certificeringen. Tevens werken wij in overeenstemming met de ISO14001 richtlijnen, aangaande milieumanagement en duurzaamheid.

Horeca

Van grote zakelijke evenementen en beurzen tot festivals en feestjes, Snel Projectservice regelt het beste horecapersoneel voor uw evenement. Wij zijn landelijk beschikbaar en geen klus is ons te groot. Ons horecapersoneel is ervaren, gemotiveerd en brengt een prettige sfeer op uw evenement. Onze werknemers zijn flexibel en multi-inzetbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan afrekenen, bier tappen, voorraad aanvullen, bedienen, gasten verwelkomen, et cetera. Onze medewerkers stonden onder andere al op de Dutch Grand Prix, verschijnende Q-Music evenementen, bedrijfsfeesten van For Farmers en nog vele andere grote evenementen.

Tentenbouw

Onze tentenbouwers zijn echte aanpakkers. Grote of kleine tenten, vloeren en vloerdelen, we zijn overal voor inzetbaar. Snel projectservice biedt ervaren krachten die hun hand niet omdraaien voor lange, zware werkdagen en op ieder moment beschikbaar zijn. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en voorzien ons personeel van de juiste trainingen en opleidingen.

Evenement schoonmaak

Snel projectservice biedt professionele, flexibel inzetbare teams voor elk soort evenement. Of het nu een beurs, festival, sporttoernooi, feest of kermis is, wij zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt en uw bezoekers geen last hebben van vieze toiletten, overvolle prullenbakken of rondslingerend afval. Ook achteraf zorgen we dat de boel weer spik en span is en dat aan alle reinheidsnormen wordt voldaan. Wij zijn flexibel ingesteld, 24/7 bereikbaar en begrijpen als geen ander dat er vaak SNEL moet worden kunnen geschakeld.

Weten wat Snel Projectservice voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter of geef ons een belletje, dan heeft u SNEL een antwoord.