Werken met Snel Projectservice

Bij Snel Projectservice zijn we van vele markten thuis. Wij zijn gespecialiseerd in hard werken en dat doen we in de meest flexibele vorm: door het hele land, op elk moment en met elke groepsgrootte. Hierdoor zal je ons vooral terugvinden in de schoonmaak, bouw, Retail montage en demontage en de evenementen branche. Hieronder kunt u vinden wat wij in deze sectoren voor u kunnen betekenen.

Andersoortig personeel nodig? Schroom niet om ons een belletje te geven, wij zijn namelijk in voor elke uitdaging! Wij bieden graag een extra paar hardwerkende handen, in welke sector het ook is!

Innovatieve urenadministratie

Bij Snel projectservice houden wij ervan als er SNEL en effectief samengewerkt kan worden. Als er snel geschakeld moet worden en er op veel plekken in het land gewerkt wordt, kan administratie soms een ding zijn. Wij hebben als Snel projectservice een unieke app ontwikkeld waarin de gewerkte uren kunnen worden bijgehouden en kunnen worden ondertekend door de klant. Wel zo makkelijk, voor klant én medewerker. Door deze innovatieve app is ook de afhandeling na de klus SNEL gebeurd.

snelprojectservice app min

Weten wat Snel Projectservice voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter of geef ons een belletje, dan heeft u SNEL een antwoord.