Retail montage en demontage

Een combinatie van snel en hard werken en het inzetten van de juiste technische kennis: dat is wat onze jongens doen. Wij zijn volledig ingespeeld op de tijdsdruk die vaak komt kijken bij demontage en montage in de Retail: onze medewerkers schrikken niet terug van lange werkdagen, flinke meters maken en de schouders eronder zetten wanneer er onvoorziene situaties voorkomen. En dit alles zonder verlies van kwaliteit. Onze werknemers beschikken namelijk over de juiste certificeringen en kennis van recycling.
In de Retail is ook ad hoc planning een cruciaal onderdeel. Al staan projecten soms al ver vooruit gepland, toch zijn er regelmatig dingen die wijzigen vlak voor of tijdens het project. Binnen Snel projectservice zijn we hier helemaal op ingespeeld: korte lijntjes met de planning, die 24/7 bereikbaar is, dat is een absolute kracht van ons.

Demonteren en recycling

Efficiëntie is van groot belang in de demontagewereld. Waar vroeger sloop de norm was, is er vandaag de dag meer sprake van ‘omgekeerd bouwen’. Onze medewerkers gaan snel, veilig en met de juiste kennis aan het werk. Duurzaamheid en recycling staan hoog in het vaandel bij ons. Snel projectservice levert demontage medewerkers die zelfstandig, in de drukte van de bouwplaats materialen kunnen herkennen en sorteren. Onze jongens beschikken onder andere over het juiste technische inzicht om stellingen netjes te kunnen demonteren en eventueel weer te monteren, zodat deze hergebruikt kunnen worden.

Certificering

Snel projectservice zorgt voor alle juiste certificaten en diploma’s. Wij begeleiden de medewerkers en leiden op waar nodig. Wij beschikken over een ruime pool aan personeel met VCA en GPI-diploma’s, die veilig en met de juiste kundigheid aan de slag kunnen.

Sloopwerk

Ook bij constructie wijzigingen kunt u Snel projectservice terecht. Onze slopers beschikken over de juiste certificering en kennis om veilig te werk te gaan op de bouwplaats. Wij gaan grondig, duurzaam en conform wet- en regelgeving te werk. Onze aanpak is gericht op kwaliteit en veiligheid en volledig afgesteld op de snelle en flexibele aard van de Retail branche. Snel projectservice beschikt over een grote pool slopers, waardoor wij ad hoc, in elk gewenst getal aan de slag kunnen.

Hulpmonteurs

Wanneer de winkel weer opgebouwd moet worden, maken vele handen licht werken. Snel projectservice beschikt over een ruime pool hulpmonteurs, die ingezet kunnen worden om monteurs te ondersteunen, stellingen te (her)monteren en simpel montagewerk te verrichten. Het hergebruiken van materialen is ons niet vreemd en onze hulpmonteurs gaan met de juiste kennis, certificering en met een echte aanpakkersmentaliteit aan het werk.

Weten wat Snel Projectservice voor u kan betekenen?

Laat uw gegevens achter of geef ons een belletje, dan heeft u SNEL een antwoord.